fbpx
Live free, go tiny

TinyCo

TinyCo tiny house sunshine trailerbaar tiny house interieur

Bij TinyCo begrijpen we dat een Tiny House niet zomaar een klein huisje is. Het is een keuze voor eenvoud, duurzaamheid en vrijheid.

Als TinyCo zijn wij toegewijd aan het begeleiden van jou op elke stap van de reis naar jouw eigen unieke Tiny House.

Onze missis is eenvoudig: jouw Tiny House stroom waarmaken.

Wil je officieel wonen in een Tiny House op een bouwgrond ? Dan komt daar heel wat meer bij kijken. Kennis van de laatste regelgeving, materialen en technieken zijn hierbij uiterst belangrijk. Onze TinyCo-architect biedt de volledige begeleiding in het proces naar Tiny wonen aan.

Lees meer over TinyCo.

Wat bieden wij?

TinyCo modulaire tiny house interieur

Aankoopbegeleiding: als deskundige adviseurs staan we klaar om je te begeleiden bij het vinden van het Tiny House dat bij jou past.

Ontwerp en bouw: samen met onze ervaren partners creëren wij unieke Tiny houses. Of het nu gaat om een zorg/mantelzorgwoning, vakantiewoning, home-office, tuinkamer, poolhouse of studentenkamer, wij maken het mogelijk.

Plaatsing en installatie: ons team zorgt voor een vlekkeloze plaatsing van jouw Tiny house, waar je ook maar wilt. Van de voorbereiding op de locatie tot de laatste afstellingen, wij regelen alles.  

Vergunningsbegeleiding: we begrijpen de uitdagingen rond vergunningsprocedures. Laat onze architect jou hierin begeleiden en deze last van je schouders nemen.

Waarom TinyCo?

Persoonlijke bijstand: we staan bekend om onze persoonlijke aanpak en toegewijde begeleiding gedurende het hele proces.

Volledige service: van ontwerp, vergunningen en plaatsing, dankzij ons volledig team kunnen we een allesomvattende service aanbieden voor een zorgeloze ervaring.

Duurzaamheid en circulariteit: wij streven naar duurzame en circulaire oplossingen in elke fase, van ontwerp tot materiaalkeuze.

Diversiteit in aanbod: met onze verschillende modellen en toepassingen bieden wij de flexibiliteit die je nodig hebt om het Tiny House van jouw wensen te vinden.

Aanbod TinyCo

Trailerbaar tiny house

Trailerbare Tiny Houses

Onze trailerbare tiny houses zijn beschikbaar in verschillende modellen en kleuren, afhankelijk van uw wensen en voorkeuren.
Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken welk model het beste bij u past.

Modulaire tiny house ecologisch en betaalbaar wonen

Modulaire Tiny Houses

Onze modulaire tiny houses zijn gebruiksklaar en worden met behulp van een hijskraan geplaatst op locatie.
Deze tiny houses kunnen op zowel een schroeffundering als op een betonnen fundering geplaatst worden.


Live Free, Go Tiny