fbpx
Live free, go tiny

TinyCo Clients

Bekijk hier een paar van onze referenties.

Maarten en Eline

“Tinyhouse gekocht bij hun en super content mee. Ze zijn super behulpzaam, je kan bij hun altijd terecht voor vragen. We raden dit bedrijf echt aan aan iedereen die een tinyhouse wilt kopen.”

Joren

” Ik ben al een paar maanden een tevreden bewoner van een huisje van TinyCo en ik wil graag mijn positieve ervaring delen.

Het huisje zelf is echt prachtig. Ik ben onder de indruk van de aandacht voor detail en de kwaliteit van het ontwerp. Het vakmanschap is duidelijk zichtbaar en ik geniet elke dag van mijn huisje.

De klantenservice van TinyCo is ook uitstekend. Ze zijn responsief en behulpzaam, zelfs na mijn aankoop. Ze hebben altijd mijn vragen beantwoord en eventuele problemen snel opgelost. Het is fijn om te weten dat ze er zijn om me te ondersteunen.

Hoewel de plaatsing van het huisje wat uitdagingen met zich meebracht, ben ik blij dat het uiteindelijk goed is verlopen. Ik waardeer de begeleiding en de assistentie die ik kreeg van het TinyCo-team tijdens het proces.

Al met al kan ik zeggen dat mijn ervaring met TinyCo erg positief is. Het huisje is prachtig en van goede kwaliteit, en de klantenservice is betrouwbaar en behulpzaam. Ik beveel TinyCo graag aan aan iedereen die op zoek is naar een mooi huisje en een bedrijf dat klaarstaat om te helpen. “

Lennert

Langs het prachtige gerestaureerde kasteel van Ordingen hebben we voor Lennert, Slow Escapes, een Tiny house geplaatst. Je mag hier komen slapen tussen de peren bomen en genieten van de natuur en rust.

Book nu via https://slow-escapes.com

Raf en Bieke

Dankzij het Tiny House dat we bij Raf en Bieke leverde, kunnen zij zorgen voor een extra beleving op hun Glamping Koningsbos. Ons Tiny House, model Luna, past er perfect bij.

Inge en Jochen

” Dankjewel voor de super service! Ons huisje voldoet aan alle verwachtingen 🤩 Als het klaar is zullen we het kunnen verhuren als polyvalente ruimte tussen de alpaca’s! 🦙”

Heb je jouw gegevens achtergelaten, maar nog geen e-mail van ons ontvangen? Check jouw ongewenste mails.

Live Free, Go Tiny